Tillsammans med Splendor Plant håller vi ett webinarium den 25 november kl. 10.00-11.30.

Tema: Matcha ståndort och växtval med hjälp av projektverktyget Planter.

Med goda kunskaper om ståndorten och genom att matcha ståndort och växtval skapar vi vackra, hållbara, och mer lättskötta planteringar.
Hortonom, Lottie Broman Nilsson, visar projektverktyget Planter med fokus på ståndort,
analys av växtplatsen och hur vi kan hitta växter även till lite mer utmanande lägen.
Växter bör planteras där de vill vara, snarare än där vi vill att de ska växa…

I den gröna näringen letar man fortfarande efter växter med hjälp av Google och kataloger och böcker, trots att digitaliseringen erbjuder något annat. När du söker efter växtinformation på nätet dyker ofta frågan upp: – Är denna information korrekt?
Att söka efter växter är tidskrävande och med Planter hittar du snabbt och effektivt kvalitetssäkrad växtinformation vilket ökar leveranskvaliteten på dina växtval.
Du bidrar till ökad hållbarhet genom att du hittar rätt växt till rätt plats.

Växtbutiker har också stor nytta av Planter för att snabbt och enkelt kunna hjälpa sina kunder direkt i butiken. Planter finns numera i mobiltelefonen och är ett utmärkt säljverktyg för både den erfarne som den nyanställda.

Erbjudande
Deltagande i webinariet är kostnadsfritt. Som deltagare får du också en kostnadsfri testperiod av Planter på en månad samt rabatt om du väljer att fortsätta använda Planter efter testperioden.
I slutet av testperioden kommer du som ny användare bli kontaktad av Planter för en utvärdering. När testperioden är slut sker ingen automatisk förlängning av abonnemanget.

När, var och hur?

Fredag 25 november kl. 10:00.
Webinariet förväntas pågå ungefär 1,5 timme. Cirka en vecka innan webinariet skickas instruktioner ut och dagen innan får du en länk till webinariet.

För anmälan, klicka här: Anmälan till webinarium den 25 nov

https://www.splendorplant.se/just-nu/nytt-planter-webinarium-25-november-2022/